top of page

Acerca de

Boat Festival_edited.jpg

DEALER WORDEN?

Voor de Mr Six zijn we op zoek naar dealers waar we echt mee kunnen samenwerken. Dat is ook de reden dat niet alle prijzen en levertijden worden vermeld.

Risico's nemen en af en toe in het diepen springen hoort bij het ondernemen. Liefst willen we het risico en de sprong zo laag mogelijk houden. Dit kunnen we bereiken door eerlijk te communiceren naar de klanten en naar elkaar. De klant staat centraal, niet de marge!

De Mr Six is te bestellen in zowel volledig casco, casco zonder motor of compleet vaarklaar. De dealer of de klant bepaald...

VERHUUR?

Ben je op zoek naar de perfecte boot voor de verhuur, dan gaan we graag met jullie in gesprek!

Door de jaren lange ervaring is de boot tot in het kleinste detail doordacht en zijn er geen concessies gedaan in kwalitatieve keuzes. De stevige dikke eigen rubber stootrand zorgt voor extra bescherming. In combinatie met het duurzame en onderhoudsvrije aluminium de ideale boot voor de verhuurder. 

De boot is in overleg en naar wens aan te passen. De rubber stootrand kan in alle RAL kleuren gemaakt worden. Hierdoor creëer je een eigen herkenbaar gezicht op het water.

Bedankt voor de aanvraag!

bottom of page